Translate

Entradas populares

Powered By Blogger
Powered By Blogger

jueves, 23 de octubre de 2008

ACORDS DE L'ASSEMBLEA DEL CORRENT D'OPINIÓ
ESQUERRA SOCIALISTA DEL PSPV-PSOE


En la reunió celebrada el dia 18 d'octubre de 2008, en la seu del PSPV - PSOE a València, l'Assemblea del corrent d'opinió Esquerra Socialista (ES) del País Valencià, ha acordat:

Primer.- Valorar positivament el desenvolupament de l'XI Congrés del PSPV-PSOE, amb la participació activa de la militància i els delegats. Aixó ha permès conformar un programa polític que ha quedat reflectit en la ponència aprovada pel Congrés. Ponència que estimula la democràcia interna i configura una alternativa que compartim amplament. Aquest document ha de fer-se públic a la pàgina web del partit i als altres mitjans propis.

Segon.- Expressar el seu suport al Secretari General electe, company Jorge Alarte, i als òrgans de direcció que han resultat elegits com exercici democràtic del Congrés, i que ara ja són de tot el partit. Així mateix considerar positiu el canvi generacional iniciat.

El Secretari General Jorge Alarte compta amb la confiança política del corrent Esquerra Socialista per a portar a la practica totes les iniciatives, basades en les resolucions aprovades pel Congrés, per tal de construir i presentar a la societat valenciana una alternativa d'esquerres creïble front a la dreta que ens malgoverna i ser capaços de desplaçar de les institucions al PP en les eleccions autonòmiques i municipals del 2011.

Tercer.- Preconitzar, davant els congressos provincial i assemblees locals que es van a realitzar, l'idea d'integració de la pluralitat interna del partit, per tal d'enfortir l'organització i facilitar que els processos d'elecció dels òrgans de direcció es facen amb la màxima transparència i participació dels militants. Iniciem un procés constituent d'uns nous òrgans per a una nova estructura organitzativa del PSPV I els hem de fer entre tots forts i integradors.

Quart.- Assenyalar que el corrent d'opinió Esquerra Socialista va a participar en esta nova i final etapa congressual des de la seua autonomia política per tal d'afavorir la democràcia interna i contribuir a l'estabilitat del partit.

Cinquè.- Convocar una Assemblea d'ES del País Valencià per al mes de gener de 2009, una vegada tancat el procés congressual, per a tractar en profunditat qüestions d'articulació interna davant la nova estructura del partit, la renovació en la coordinació i analitzar la crisi del model econòmic dominant.

Sisè.- Recolzar l'iniciativa del jutge Garzon tendent a contribuir a la justícia i dignitat de totes les víctimes de l'il•legítim poder dels que s'alçaren per les armes contra el Govern democràtic de la II República.
--
Enviat per Esquerra Socialista PSPV-PSOE

No hay comentarios: